Veel gestelde vragen

Moet ik mijn pakket in een keer betalen?

Nee dat hoeft niet, je krijgt van ons een rekening via e-mail , die mag je in twee keer voldoen. Het eerste deel moet direct bij aanvang betaald worden. Het tweede deel na 10-15 lessen. Zonder betaling van het gehele bedrag worden er geen praktijkexamens en tussentijdse toetsen aangevraagd.

Wat is een eigen verklaring?

Een eigen verklaring is een lijst met vragen, opgesteld door het CBR, die betrekking hebben op je  gezondheid Je moet deze zelf indienen en betalen op de site van het CBR

Theorie zelf leren en dan?

Het is natuurlijk mogelijk om je theorie zelf te leren. De kans van slagen ligt wel lager dan bij het volgen van een cursus. Wij verkopen ook leer en oefenboeken en cd'roms.
Je moet wel zelf het theorie-examen bij het CBR reserveren. Dit kan via internet op www.cbr.nl. Je reserveert en betaalt dan meteen je theorie-examen.
Verder moet je je legitimatiebewijs meenemen naar de examenlocatie.

Lessen door de Westerscheldetunnel?

Wil jij ervaren hoe het is om door de Westerscheldetunnel, de langste tunnel van Nederland, te rijden? En hoe het is om op het tolplein aan te komen, de juiste laan te kiezen en af te rekenen bij een tolgaarder? De Westerscheldetunnel stelt nu passeerpassen beschikbaar waarmee je tijdens je autorijles gratis door de tunnel kan rijden.
Lijkt dit je wel wat? Bespreek dit dan met je instructeur of print de passen zelf. Ga hiervoor naar de website van de Westerscheldetunnel en meld je gratis aan op ‘Mijn Tunnel’. Klik vervolgens in het menu op actie en kies voor ‘passeerpas tijdens rijles’. Vul je gegevens in en verstuur het formulier. Je ontvangt vervolgens per e-mail een pas. Print deze uit, want hiermee kun je tijdens je rijles de tunnelpassage betalen, één bon per passage. Je hebt dus twee bonnen nodig: één voor de heen- en één voor de terugreis. Veel plezier!

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Onze Vestigingen

 • Terneuzen

  (hoofdvestiging)
  Haarmanweg 2C
  4538 AR Terneuzen
  Tel. 0115 - 611413

  Geopend op werkdagen van 9.00-17.00 uur

 • Goes

  Tel. 0115-611413

 • Middelburg

  Tel. 0115-611413